Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονίκη: Το Καπάνι γιορτάζει με πάρτυ δρόμου, για 3 ώρες!Πάρτυ δρόμου στήνεται σήμερα, Σάββατο (4/3), στο Καπάνι με τη συνεργασία του Καπάνι Project και του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (δείτε ΕΔΩ τον οδηγό για το ΦΝΘ). Οι μουσικές θα «πλημμυρίσουν» το Καπάνι από τις 12.00 έως τις 15.00, με φόντο την αγορά και τα προϊόντα.
Το σημερινό πάρτυ δρόμου γίνεται με αφορμή τη νέα ενότητα του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ “Food vs Food” με θέμα το φαγητό, με το Καπάνι να μετατρέπεται στην απόλυτη μουσική γειτονιά για ένα μοναδικό Food vs Food Street Party σε συνεργασία με το Kapani Project.
Θα μπούμε σε ξεχωριστούς ρυθμούς, αλλά πάντα με φόντο την αγορά, τους ανθρώπους της, τα προϊόντα, τις αυθεντικές μυρωδιές, τους πάγκους και τα σοκάκια, την ιστορία της. Οι “Τhe coconaut rockers” και οι “Deep in the Top” από τη Θεσσαλονίκη είναι οι δύο μπάντες που θα μας παρασύρουν σε ήχους αλλιώτικους, ενώ το ίδιο βράδυ μετά τις 22.30 ένα Food vs Food After Party στο Uberdooze θα ολοκληρώσει το φεστιβαλικό σκηνικό με Κωνσταντίνο Τίκη, Λάζαρο Αλληλόμη και Miss Linenwood στα decks.
12.00-13.30 The Coconaut Rockers
13.45-15.00 Deep in the Top
Λίγα λόγια για το Kapani Project
Το «Καπάνι Project» που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 5 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης «Καπάνι», αποτελεί μια δράση πολιτισμού, πολυμορφική, πολυπρόσωπη, πολυδιάστατη, πρωτοποριακή, φρέσκια και με την προοπτική ενός ωραίου θεσμού για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γιατί τα ομορφότερα πράγματα συμβαίνουν στις γειτονιές με ιστορικό βάθος, εκείνες που έχουν πολλά να αφηγηθούν. Σε αυτό το ολοήμερο πάρτι μουσικοί, ηθοποιοί, εικαστικοί και άλλοι… έδωσαν τον δικό τους παλμό, μοιράστηκαν τις μουσικές τους, έφτιαξαν έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια και καινούργιες ιδέες. Μότο; “Να «δούμε» το μέλλον της Αγοράς. Να γνωρίσουμε το παρελθόν της. Να δούμε πόσο κοντά βρίσκονται καινοτομία και παράδοση, και φυσικά να ταξιδέψουμε την ιδέα μας σε όλες τις παραδοσιακές αγορές της Ελλάδας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.