Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Θέσεις εργασίας για πιλότους σε Aegean και Olympic AirΘέσεις για πιλότους προκήρυξε η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, τόσο για τις ανάγκες των αεροσκαφών της όσο και για την Olympic Air.
Στην Olympic Airlines τις θέσεις θα καταλάβουν Συγκυβερνήτες Αεροσκαφών, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν τα κατάλληλα πτυχία της ειδικότητάς τους, πιστοποιητικό υγείας «τάξης 1» σε ισχύ, πτυχίο Ραδιοτηλεφωνίας, πολύ καλή γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Της τελικής επιλογής θα προηγηθούν γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης, αξιολόγηση σε προσομοιωτή πτήσης και προσωπική συνέντευξη. Βιογραφικά υποβάλλονται έως τις 15 Μαρτίου.
- Πιλότους Direct Entry (type rated) θα προσλάβει η Aegean Airlines. Στα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι περιλαμβάνονται: 5.000 ώρες συνολικός χρόνος πτήσης σε αεροσκάφος Airline Jet Aircraft και 1.000 ώρες πτήσης με A320, από τις οποίες η τελευταία πτήση δεν ξεπερνά τους 24 μήνες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Aegean, http://www.jobs.net/jobs/aegeanair/el-gr/


Πηγή: http://www.typosthes.gr/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.