Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Όταν μια κρουαζιέρα πολυτελείας μπορεί να είναι φθηνότερη από τη διαμονή στο σπίτι ..Είτε απλά πρέπει να ξεφύγετε για μια εβδομάδα … ένα μήνα … ή ένα ολόκληρο έτος. Μόνος. Με τον εραστή σας. Ή φέρνοντας ολόκληρο το πλήρωμα. Η κρουαζιέρα των ονείρων σας δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα.
Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι φθηνότερο από τη διαμονή στο σπίτι – αν ξέρετε πού να κοιτάξετε.
Επειδή οι γραμμές κρουαζιέρας κατασκευάζουν νέα πολυτελείς, μεγαλοκατασκευές με κάθε φανταστική ανέχεια τα τελευταία χρόνια … Αλλά με την οικονομία όπως είναι – πολλές από αυτές τις υπέροχες νέες καμπίνες κάθονται EMPTY.
Και ενώ οι γραμμές κρουαζιέρας θα το αγαπήσουν αν ο καθένας θα αγοράσει μια κρουαζιέρα σε πλήρη λιανική τιμή … Το γεγονός παραμένει ότι έχουν αναγκαστεί από την οικονομία να διαφημίσουν ήσυχα μαζικά μειωμένα πακέτα κρουαζιέρας online.
Αν ξέρετε πού να ψάξετε στο διαδίκτυο, οι κρουαζιέρες μπορούν να βρεθούν για ένα κλάσμα της τιμής που πληρώνετε οπουδήποτε αλλού.
Εάν η οικονομία αναλάβει χρόνο να ανακάμψει, η βιομηχανία κρουαζιερόπλοιων θα πρέπει να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο για να φτάσει και πάλι σε πλήρη χωρητικότητα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμα χρόνο να κλείσετε ένα εκπληκτικό ταξίδι σε ένα πολυτελές πλοίο με σχεδόν οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Αλλά δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα.
Πού θα βρείτε αυτά τα μαζικά μειωμένα πακέτα κρουαζιέρων online;
Δεν θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για τις τυπικές ιστοσελίδες ταξιδιωτικών εκπτώσεων που βλέπετε διαφημίζονται στην τηλεόραση … Αυτό συμβαίνει επειδή οι γραμμές κρουαζιέρας προτιμούν να κρατούν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις ήσυχα, ώστε να αγοράζετε σε πλήρη λιανική τιμή.
Βρήκα τις προσφορές της τελευταίας στιγμής. Και ευκαιρίες για την κράτηση ξεχωριστών κρουαζιέρων εκ των προτέρων – όπως τα παρθένα δρομολόγια για ολοκαίνουργια πλοία πολυτελείας … Για προορισμούς όπως η Καραϊβική, το Μεξικό, η Αλάσκα, η Χαβάη, η Μεσόγειος …
Σχεδόν οπουδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!
Και όταν έκανα τα μαθηματικά – αν είστε πρόθυμοι να ψάξετε μέσα από τις “διαφημίσεις” – είναι δυνατό να βρείτε κρουαζιέρες τόσο φτηνές ώστε να μπορείτε να πλεύσετε τις 7 θάλασσες σε πολυτέλεια για λιγότερο από τον μέσο Αμερικανό που ξοδεύει να μείνει σπίτι.
Ημέρα για ημέρα … εβδομάδα για εβδομάδα … μήνα για μήνα.
Εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε λίγο χρόνο για την αναζήτηση των “διαφημίσεων”, μπορείτε να βρείτε το τέλειο πακέτο κρουαζιέρας για εσάς στην τέλεια τιμή.
Η δαπάνη λιγότερων στην κρουαζιέρα σας σημαίνει περισσότερα χρήματα για τη διασκέδαση
Η κατασκευή ενός κρουαζιερόπλοιου παίρνει έναν τόνο χρημάτων και οι ιδιοκτήτες αυτών των πλοίων δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να τα πλεύσουν χωρίς να έχουν γεμίσει καμπίνες. Έτσι είναι πρόθυμοι να δώσουν πρακτικά εκπληκτικές εμπειρίες κρουαζιέρας, αν σημαίνει περισσότερους ανθρώπους στο πλοίο.
Αλλά θυμηθείτε, αυτές οι απότομες εκπτώσεις δεν προσφέρονται μόνο οπουδήποτε.
Αυτές οι βαθιές εκπτώσεις διαφημίζονται μόνο σε λίγα σημεία στο διαδίκτυο, επομένως πιθανώς δεν θα βρείτε τις ίδιες τιμές οπουδήποτε αλλού – ανεξάρτητα από το πόσα ταξιδιωτικά sites ελέγχετε. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γραμμές κρουαζιέρας θέλουν να πληρώσετε περισσότερα για την κρουαζιέρα σας.
http://fourdaycruise.com/?subid1=ob-int-1&subid2=Technology
http://www.save70.com/cruise/?gclid=CMaSusmDg9QCFRa3Gwod-K0OPg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.