Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Θεσσαλονίκη: Οι τοπικές αγορές στο Λιμάνι με δωρεάν εδέσματα!


Μια γιορτή με δωρεάν είσοδο, με συναυλίες από τοπικά συγκροτήματα νέων και με εδέσματα, διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με στόχο να γνωρίσουν όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι το ρόλο και τα προϊόντα τηςΚεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ ΑΕ).
Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. με τη γιορτή αυτή συμμετέχει -για πρώτη φορά- στον Πανευρωπαϊκό θεσμό «Αγαπώ την Αγορά μου» (Love Your Local Market). Έτσι, η ΚΑΘ, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, η ΔΕΘ-Helexpo και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν τον θεσμό και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην είσοδο της πύλης Α’ του λιμανιού.
Τι θα περιλαμβάνει η γιορτή
Ειδικότερα, στην Παρασκευή 16 Ιουνίου, η γιορτή θα ξεκινήσει στις 19.00 με ομιλίες χαιρετισμού αλλά και διατροφικές συμβουλές από τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας, κ. Μάλαμα Σωτηρίου. Θα ακολουθήσουν συναυλίες με τους: Rundays, Deep in the top και Les au revoir. Παράλληλα, σε ειδικά σταντ που θα έχουν στηθεί θα γίνονται γευστικές δοκιμές, δηλαδή θα προσφέρονται στους επισκέπτες δωρεάν εδέσματα, όπως πατάτες, κολοκυθάκια, κεφτεδάκια και ψάρια, τα οποία θα έχουν μαγειρευτεί από προϊόντα της ΚΑΘ ΑΕ και της ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας. Επίσης, θα προσφέρονται και φρέσκα φρούτα εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.