Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας: Θερινές κατασκηνώσεις 2017

Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας – Θερινές κατασκηνώσεις: Στην τόσο μακρινή Κορέα η καρδιά της Ορθοδοξίας χτυπά τόσο δυνατά που ακούγεται μέχρι την μητέρα Ελλάδα.


Καταπληκτικό και αξίο παραδειγματισμού έργο επιτελεί η Μητρόπολη Κορέας που δυναμώνει κάθε μέρα τις ρίζες της Ορθοδοξίας.
Όπως έγινε γνωστό όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν οι θερινές κατασκηνώσεις της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας στις πόλεις Chuncheon και Busan στις εξής περιόδους:

CHUNCHEON:
. Για φοιτητές και αποφοίτους: 21­-23 Ιουλίου (Korean Syndesmos)
. Για μαθητές Δημοτικού: 29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου (English Camp)
. Για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου: 4-6 Αυγούστου
BUSAN:
Για μαθητές: 28-30 Ιουλίου
Για φοιτητές και αποφοίτους: 13­-15 Αυγούστου
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους στoυς Ιερείς των κατά τόπους Ενοριών της Μητροπόλεώς . Τελευταία προθεσμία δηλώσεων η 16η Ιουλίου. Στις κατασκηνώσεις μπορούν να συμμετάσχουν και μη Ορθόδοξοι, αρκεί να συμφωνούν με τους κατασκηνωτικούς κανονισμούς.
Καλή κατασκήνωση και ευλογημένο καλοκαίρι!

Η Ορθόδοξη Μητρόπολη της Κορέας είναι η Ανατολική Ορθόδοξη χριστιανική κοινότητα στη χερσόνησο της Κορέας, και υπάρχει κάτω από την δικαιοδοσία και την πνευματική φροντίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης. Ο καθεδρικός ναός της Μητρόπολης, του Αγίου Νικολάου, και τα γραφεία της Μητρόπολης  βρίσκονται στη Σεούλ. Η Μητρόπολη περιλαμβάνει επίσης ενορίες στις πόλεις της Incheon, Busan, Τζεοντζού, Γιανγκ-γκου, Chuncheon, και Ουλσάν, και καθώς και δύο μοναστήρια, το ένα στο Kapyeong και το άλλο στο Yang-gu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.