Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Άγιος Παΐσιος: Τι λέει ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος για το κάστανο και τον Άγιο (ΒΙΝΤΕΟ)


Την διαφωνία του με τα όσα γίνονται κατα καιρούς με την παρουσίαση προσωπικών αντικειμένων του Αγίου Παΐσιου εξέφρασε σε τηλεοπτική του παρεμβαση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος.
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος σημείωσε την ρήση του Αγίου πως «ευτυχώς ο Θεός δεν μας παίρνει σοβαρά» για να καταδείξει γενικότερα πως οι πιστοί έχουν χάσει την πυξίδα της ουσίας της Πίστης και σημείωσε πως ο ίδιος διαφωνεί με πολλά που γίνονται.
«Ευτελίζουν τον Άγιο Παΐσιο με τέτοιες ανοησίες» είπε ο Σεβασμιώτατος που αναφέρθηκε και σε κατα καιρούς πρωτοσέλιδα εφημερίδων και τόνισε: «Λυπάμαι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο, πραγματικά μεγάλο, τον ευτελίζουν με τέτοιες ανοησίες. Δεν θα πω ειδωλολατρεία, θα πω μια ανοησία, μια αφέλεια και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται».
Μάλιστα ο ίδιος ο Άγιος όπως ανέφερε ο Σεβασμιώτατος μιλούσε για τους «ευλαβείς βλαμμένους» που διαστρεβλώναν τα λεγόμενα του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν από τον Σεβασμιώτατο κατά την επικοινωνία του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για το θέμα αλλά και άλλα θέματα όπως είναι τα βιβλία που κυκλοφορούν για τον Άγιο Παίσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.