Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Παγωτό από την Ρόδο το 3ο καλύτερο της Ευρώπης!

Την τρίτη θέση στο πανευρωπαϊκό σκέλος του τουρνουά για την ανάδειξη του καλύτερου παγωτού στον κόσμο, κατέκτησε το ροδίτικο παγωτό της Gelateria Palladio, του σεφ Δημήτρη Χαραλάμπους.  


Ο κύριος Χαραλάμπους που παράτησε μια επιτυχημένη καριέρα ως δικηγόρος για να ακολουθήσει την αγάπη του για το παγωτό, μίλησε στον Στέργο Καστελλορίου για την επιτυχία του αυτή, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

By
Stergos Kastelloriou
Ηχητικό ρεπορτάζ στο : http://www.sbs.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.