Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

"Έφυγε" από τη ζωή η Μπέμπα Κυριακίδου...η τελευταία σύζυγος του Μανώλη ΧιώτηΈφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου, η τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη.
Η Μπέμπα Κυριακίδου παντρεύτηκε τον σολίστα στο μπουζούκι Μανώλη Χιώτη το 1967 μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966 και έμειναν μαζί τρία χρόνια, έως τον αιφνίδιο θάνατό του το 1970.
Αυτή η απώλεια της στοίχισε πολύ γι’ αυτό και για αρκετό καιρό έμεινε κλεισμένη στο σπίτι. Ωστόσο, τα χρέη που είχε ο τραγουδιστής από το σπίτι που είχε αγοράσει στον Ωρωπό, την αναγκάζουν να φύγει για την Αμερική και να δουλέψει εκεί για να καταφέρει να εξοφλήσει το σπίτι.
Λίγα χρόνια αργότερα, η Μπέμπα Κυριακίδου γνωρίζει τον επόμενο σύζυγό της και έφερε στον κόσμο ένα γιο, τον Βασίλη. Το παιδί διαγνώστηκε με σύνδρομο Down και τότε εκείνη αποφασίζει να τα εγκαταλείψει όλα και να αφοσιωθεί στη φροντίδα του γιου της.
Η μπριόζα του ελληνικού κινηματογράφου
Η Μπέμπα Κυριακίδου ήταν μπριόζα, μια εντυπωσιακή χυμώδης γυναίκα, με ωραία κίνηση και φωνή, η οποία δεν περνούσε απαρατήρητη και οι θαυμαστές της ήταν αμέτρητοι. 
Η Μπέμπα Κυριακίδου έκανε καριέρα, τις δεκαετίες ’50 και ’60, εμφανιζόμενη και σε πολλές ελληνικές ταινίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.